Direktlänk till inlägg 22 september 2018

Varit flitig

Av Monica och Jacob - 22 september 2018 11:14

Att vara egnahemsägare är inte lätt nu för tiden, varken el eller vvs gubben dök upp och inte bemödade dom sej med att höra av sej heller JÄVLA SKITHÖGAR.

Men en trevlig kille som skulle serva luftvärmepumpen dök upp i alla fall så nu är det bara att köra så det ryker två år till.

Själv har jag roat mej med att rengöra ventilationsmotorerna med mera gillar att pula med mekaniska saker kan man sedan tjäna så där en tre tusen också så är det ju inte helt fel.

Har även efter fyra år fått arselet ur vagnen och målat runt badrumsfönstret som Knoll och Tott som var här glömde att åtgärda, yrkesstoltheten lös med sin frånvaro där kan jag lugnt säga så epa så jag kunde nog gjort det bättre själv.

Men det var ju efter översvämmningarna hösten 2014 och Folksam hade problem med att få någon att åta sej jobbet överhuvudtaget, över tre månader var hemmet upp och nedvänt.

Lite god pressgurka har jag också hunnit med att göra, blir ingen saltgurka i år glömde bort att köpa Västeråsgurkor och nu är dom slut.

Dom har haft tur med sina ungar hela sju stycken har överlevt.

Jättebalsaminen blommar för fullt fortfarande till humlornas förtjusning.

Man känner sej tacksam för att man än så länge bor så nära naturen, hoppas man hinner försvinna ur sortimentet innan dom börjar bygga och förstöra allt.

Ha det bra

 

 
 
BP

BP

22 september 2018 18:55

Här är jag verkligen impad! Du HAR varit flitig, och det med grejer som jag inte ens skulle drömma om att röra. Jag hade nog inte blivit en bra husägare vad gäller underhåll och reparation;-)
Gurkan - mums! Vilken kanooon bild på svanungarna. Fantastiskt att de har överlevt, men mamma och pappa svan kan ju vara rätt så aggressiva mot "inkräktare" som hotar.
Blommorna har jag aldrig hört talas om, men vackra är dom.
En bra dag på jobbet Monica;-)

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

27 september 2018 15:10

Kul att du ger dig på mekaniska grejer och gillar att fixa till dem! Då vet du att det blir ordentligt gjort! Jag brukar överlåta sådant till min man som är mer för det tekniska. Visst blir man glad över att inte all natur försvinner när det byggs för fullt nästan överallt. Där vi bor kommer det upp hus efter hus och det är inte kul. Men vi har i alla fall fri sikt ut mot Stadsfjärden och det känns skönt.
Ha det gott i ruskvädret!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Av Monica och Jacob - 30 juni 2023 11:10

Nu ska jag förvåna er med att tala om att jag träffat en riktigt bra och trevlig läkare på Närakuten. Ravindra hette hon och tog sej tid att gå igenom journalen och frågade och förklarade jag blev helt ställd kan jag tala om. Gav mej också ny med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards