Direktlänk till inlägg 19 augusti 2019

Sorgligt besked

Av Monica och Jacob - 19 augusti 2019 15:09

En av mina gamla kollegor och vänner har råkat ut för det som jag tror jag fasar mest av allt över, han har fått en massiv stroke blivit räddad till livet men man frågar sej vilket liv när man blivit förlamad och tappat talförmågan.

Dagarna innan det hände pratade Jacob och jag om just det och jag sa låt livet ha sin gång om jag skulle råka ut för det, med diabetesen skulle det ju inte ta lång tid innan jag gick bort.


Nu till något roligare sekunden efter denna bild togs högg den mej i fingret HIHI dom är för söta när dom kommer vaggande.

Det här är saker man inte tar upp i den vansinniga plastdebatten, hittade inga träklädnypor ICA hade bara plast och man plastar in nästan alla grönsaker en och en.

Har aldrig gillat inplastad djurmat på min tid hässjade vi höet tog lång tid men var mycket miljövänligare.

Sedan har jag svårt att förstå hur mina plastkassar som jag bär hem maten i kan hamna i världshaven trodde värmeverket eldade med dom.

Mamma skata bor ensam nu.

Huset är rivet men lejonen står kvar och vaktar bilen.

Lite nymald köttfärs från lilla ICA nära som mal den medan man väntar blir till många portioner mat.

Köper aldrig dessa tråg med köttfärs som håller en hel vecka sitter nog kvar sedan barndomen när man bara hade en dag på sej att tillaga den.

Undrar hur stark chillin blir i år, får testa på Jacob HAHA

Coop hade Krysantemum i tre färger i samma kruka riktigt fint.

Det skrämmer mej lite att man i en del EU länder börjat restnotera insulin inte bra för mej och alla andra som tar det minst två gånger om dagen.

Att låta bli att äta går ju inte och att äta för mycket funkar ju inte det heller ja den dagen den sorgen.

Här är en som inte har några problem med maten i alla fall.

Ha en bra vecka   

 
 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

19 augusti 2019 18:19

Hej! Jag har samma inställning som du, låt livet ha sin gång och krångla inte med olika livsuppehållande åtgärder. Kan man få dö knall och fall är det en stor förmån.
Ny bil låter spännande. Hoppas ni hittar någon som ni kan både stiga in i och ur med värdighet.
Plast, plast, plast överallt. Inte nog med att den många gånger är onödig ibland är den jättesvår att forcera utan verktyg.
Vi fick ordentligt med regn igår och nu är eldningsförbudet upphävt. Det känns bra för då kan det ju inte vara alltför torrt i markerna. Kanske kan en och annan svamp titta upp.
Ha det gott! Jag håller tummarna, hoppas ni hittar drömbilen!

http://brandholmen.blogspot.se

 
BP

BP

19 augusti 2019 20:40

Ibland är det bättre att inte bli räddad till liv, eller hur?!

Bilden med ankan är verkligen söt. Du såg väl att den har ett ansikte på näbben:-)


I min enfald trodde jag ju att det måste bildas mögel i dessa inplastade höbalar, men så verkar inte vara fallet. Plast kommer vi aldrig helt ifrån, det kommer alltid att finnas. Sedan är de såklart frågan hur man återvinner plasten. Bäst att inte tänka för mycket, då får man bara rynkor;-)
Du är så duktig med dina storkok! Imponerande tycker jag. Å precis som du köper jag heller inget köttfärs som är inplastat.
Ska bli kul att se vilken bil ni väljer. Ni har väl en Merca, den är väl ganska hög för att tiga in i och ur. Ja, jämfört med vår Peugeot då i alla fall;-)
Ha en riktigt bra vecka nu!

http://bp-computerart.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Av Monica och Jacob - 30 juni 2023 11:10

Nu ska jag förvåna er med att tala om att jag träffat en riktigt bra och trevlig läkare på Närakuten. Ravindra hette hon och tog sej tid att gå igenom journalen och frågade och förklarade jag blev helt ställd kan jag tala om. Gav mej också ny med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards