ett hundliv

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2019

Sorgligt besked

Av Monica och Jacob - Måndag 19 aug 15:09

En av mina gamla kollegor och vänner har råkat ut för det som jag tror jag fasar mest av allt över, han har fått en massiv stroke blivit räddad till livet men man frågar sej vilket liv när man blivit förlamad och tappat talförmågan.

Dagarna innan det hände pratade Jacob och jag om just det och jag sa låt livet ha sin gång om jag skulle råka ut för det, med diabetesen skulle det ju inte ta lång tid innan jag gick bort.


Nu till något roligare sekunden efter denna bild togs högg den mej i fingret HIHI dom är för söta när dom kommer vaggande.

Det här är saker man inte tar upp i den vansinniga plastdebatten, hittade inga träklädnypor ICA hade bara plast och man plastar in nästan alla grönsaker en och en.

Har aldrig gillat inplastad djurmat på min tid hässjade vi höet tog lång tid men var mycket miljövänligare.

Sedan har jag svårt att förstå hur mina plastkassar som jag bär hem maten i kan hamna i världshaven trodde värmeverket eldade med dom.

Mamma skata bor ensam nu.

Huset är rivet men lejonen står kvar och vaktar bilen.

Lite nymald köttfärs från lilla ICA nära som mal den medan man väntar blir till många portioner mat.

Köper aldrig dessa tråg med köttfärs som håller en hel vecka sitter nog kvar sedan barndomen när man bara hade en dag på sej att tillaga den.

Undrar hur stark chillin blir i år, får testa på Jacob HAHA

Coop hade Krysantemum i tre färger i samma kruka riktigt fint.

Det skrämmer mej lite att man i en del EU länder börjat restnotera insulin inte bra för mej och alla andra som tar det minst två gånger om dagen.

Att låta bli att äta går ju inte och att äta för mycket funkar ju inte det heller ja den dagen den sorgen.

Här är en som inte har några problem med maten i alla fall.

Ha en bra vecka   

 
ANNONS
 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

Måndag 19 aug 18:19

Hej! Jag har samma inställning som du, låt livet ha sin gång och krångla inte med olika livsuppehållande åtgärder. Kan man få dö knall och fall är det en stor förmån.
Ny bil låter spännande. Hoppas ni hittar någon som ni kan både stiga in i och ur med värdighet.
Plast, plast, plast överallt. Inte nog med att den många gånger är onödig ibland är den jättesvår att forcera utan verktyg.
Vi fick ordentligt med regn igår och nu är eldningsförbudet upphävt. Det känns bra för då kan det ju inte vara alltför torrt i markerna. Kanske kan en och annan svamp titta upp.
Ha det gott! Jag håller tummarna, hoppas ni hittar drömbilen!

http://brandholmen.blogspot.se

 
BP

BP

Måndag 19 aug 20:40

Ibland är det bättre att inte bli räddad till liv, eller hur?!

Bilden med ankan är verkligen söt. Du såg väl att den har ett ansikte på näbben:-)


I min enfald trodde jag ju att det måste bildas mögel i dessa inplastade höbalar, men så verkar inte vara fallet. Plast kommer vi aldrig helt ifrån, det kommer alltid att finnas. Sedan är de såklart frågan hur man återvinner plasten. Bäst att inte tänka för mycket, då får man bara rynkor;-)
Du är så duktig med dina storkok! Imponerande tycker jag. Å precis som du köper jag heller inget köttfärs som är inplastat.
Ska bli kul att se vilken bil ni väljer. Ni har väl en Merca, den är väl ganska hög för att tiga in i och ur. Ja, jämfört med vår Peugeot då i alla fall;-)
Ha en riktigt bra vecka nu!

http://bp-computerart.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 9 okt 09:09

Ibland får man bita i det sura äpplet skulle ju aldrig sätta mina fötter och hundarnas tassar på Albano mer.Men dom och Ultuna är dom enda som har onkologer värda namnet, den vi var till i går tog veterinär examen 1985 och är specialist på tumörer ko...

Av Monica och Jacob - Torsdag 3 okt 10:25

Om en hund genomgår kirurgi men inte får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden tre månader. Om han får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden dubbelt så lång sex månader.Hemangiosarkom: har alltid väldigt dålig prognos.Fattar i...

Av Monica och Jacob - Fredag 27 sept 06:17

Stundom känns det rätt ok men sedan slår svårmodet till med full kraft Lilla gubben är i alla fall pigg som en mört Om en vecka får dom rusa runt med varandra igen, när man läser om det Gösta fått blir man inte glad överlevnad 1-3 månader vid bortt...

Av Monica och Jacob - Torsdag 19 sept 12:34

Mammas duktiga kille   inget lugnande vid rtg och ultraljud är så stolt.Inga synliga metastaser i inre organ än så länge tyvärr växer dom till riktigt fort.Nu är det bara att försöka stuva om i huvudet och tänka på annat lättare sagt än gjort men ...

Av Monica och Jacob - Onsdag 18 sept 07:27


Så stannade livet upp helt igen något jag inte oroat mej för blev rena mardrömmen.Gösta    har Hemangiosarkom – aggressiv blodkärlscancer och jag vet varken ut eller in snart känner mej helt tom.Idag ta stygnen och får veta mer, har Googlat ...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se