ett hundliv

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2019

Sockerkänning

Av Monica och Jacob - Måndag 26 aug 06:20

I torsdags blev det en miss i mitt inrutade liv tänk hur mycket 1 timma kan göra när man har socker.
Blev illamående och skakig tog ett prov och värdet låg på 3,6 första gången det händer på dom tre år jag varit sjuk så jag har klarat mej bra.
Den stora fördelen var att jag fick äta kakor och dricka ett Stort glas mjölk ljuvligt gott

Hur ska jag göra ska den tas bort knölen eller ska jag låta den sitta där.
Kan den utvecklas och bli farlig den har vuxit lite tycker jag om jag tar bort den i onödan och han inte klarar av sövningen blir det en katastrof.

Får ringa idag och hoppas på att veterinären ej har semester, det finns bara tre som skulle få sätta kniven i mina hundar en här en i Arninge och en i Kyrkbyn.
Ja alltid är det något.

När Jacob fotar får jag riktiga skogshuggarhänder så det kan bli.

Detta trodde jag aldrig att håret skulle tjockna till och växa ut igen, efter min resa 2016 var det inte mycket kvar av det.

Då tänkte jag tur jag inte är ung för då skulle det varit bedrövligt med testarna som var kvar.

Rovfågeln har nog sett ett byte Brun kärrhök ska visst vara nere vid viken men om det är en vet inte jag

Fint är det vid soluppgången på hösten.

Ganska fantastiskt att man med lilla Sony kompaktkameran kan ta sådana här bilder av månen man ser ju kratrarna till och med.

Det enda jag verkligen uppskattar med den digitala utvecklingen är fotograferandet att kunna ta bilder och att sedan på en gång få ut dom i datorn är fantastiskt.


PS. Veterinären på semester i Portugal men fick tid i Täby Kyrkby där man opererade ut hans extratänder i överkäken så på torsdag kl 9 blir han sövd.

Bra ställe med duktig personal litet och personligt, entrén är inte mycket större än min toalett på nedervåningen.

Ha en bra vecka   

 
ANNONS
 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

Måndag 26 aug 18:20

Hej! Vilken fest du fick tack vare ditt låga blodsocker! Inget ont son inte har något gott med sig!
Hoppas du får några goda råd om Stigs knöl. Förstår att du är orolig, det är inte lätt avgöra vad som är bäst för honom.
Nu är det sommarvarmt igen. Idag har det varit soligt och ganska blåsigt så det blev inte så varmt. Några dagar ska man väl stå ut!!
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

 
BP

BP

Måndag 26 aug 21:10

Kan bara gratulera! Ingen insulinkänning på tre år är helt fantastisk, nästan för bra för att vara sant faktiskt. Å 3,6 var inte ens "farligt" låg. Mycket bra jobbat där. Är väldigt stolt över dig. Min man har också sällan insulinkänningar, men ingen på tre år har han inte klarat.

Vilket hår du har! Helt fantastiskt det med. Men vilket jobb att sköta det. Hur bär du håret? Knut, hästsvans eller som på bild.

Det var ju en rejäl knöl, och den verkar vara ofarlig eller? Bra att du fick tid så fort. Rät beslut att ta bort knölen. Du får berätta mera sedan. Håller tummarna hårt att allt går bra.

Din Sony är betydligt bättre än min som nu har fyra år på nacken. Bilden på månen är enastående. Helt fantastisk.

Många "fantastiskt" i min kommentar ser jag:-)

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

Tisdag 27 aug 07:48

Det känns lite "skämmigt" att jag i hastigheten döpte om Gösta! Du kan väl framföra min ursäkt till honom!

http://brandholmen.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

Söndag 1 sept 15:00

Hej! Tur för mig att Gösta inte är långsint!
I morgon ska jag få min nya dator och jag har ingen aning om hur krångligt det blir att få igång den. Så det blir kanske tyst här från Brandholmen några dagar, frågan är bara hur många.
Vi har en skön dag här, behagligt varmt och en hel del blåst. Min man lagar middag idag, Biff Stroganoff som är hans paradrätt. Nu kan jag sitta och rulla tummarna hela eftermiddagen!
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 9 okt 09:09

Ibland får man bita i det sura äpplet skulle ju aldrig sätta mina fötter och hundarnas tassar på Albano mer.Men dom och Ultuna är dom enda som har onkologer värda namnet, den vi var till i går tog veterinär examen 1985 och är specialist på tumörer ko...

Av Monica och Jacob - Torsdag 3 okt 10:25

Om en hund genomgår kirurgi men inte får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden tre månader. Om han får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden dubbelt så lång sex månader.Hemangiosarkom: har alltid väldigt dålig prognos.Fattar i...

Av Monica och Jacob - Fredag 27 sept 06:17

Stundom känns det rätt ok men sedan slår svårmodet till med full kraft Lilla gubben är i alla fall pigg som en mört Om en vecka får dom rusa runt med varandra igen, när man läser om det Gösta fått blir man inte glad överlevnad 1-3 månader vid bortt...

Av Monica och Jacob - Torsdag 19 sept 12:34

Mammas duktiga kille   inget lugnande vid rtg och ultraljud är så stolt.Inga synliga metastaser i inre organ än så länge tyvärr växer dom till riktigt fort.Nu är det bara att försöka stuva om i huvudet och tänka på annat lättare sagt än gjort men ...

Av Monica och Jacob - Onsdag 18 sept 07:27


Så stannade livet upp helt igen något jag inte oroat mej för blev rena mardrömmen.Gösta    har Hemangiosarkom – aggressiv blodkärlscancer och jag vet varken ut eller in snart känner mej helt tom.Idag ta stygnen och får veta mer, har Googlat ...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se