Direktlänk till inlägg 8 september 2019

Operation

Av Monica och Jacob - 8 september 2019 09:28

Att ta bort Göstas knöl blev lite komplicerat och jag blev riktigt nervös vilket direkt avspeglade sej på sockervärdet.

Skönt att det är vardag i morgon har inte varit roligt med nyopererad hund när bara djursjukhusen som styrs av riskkapitalet har öppet om något skulle hända i efterhand många sköna tusenlappar dyrare än småklinikerna.

Såret har varit fint hela tiden och inte vätskat sej alls, tyvärr satt kapseln fast i bukväggen så bitar av den blev kvar vilket gör att den kan växa ut igen men den dagen den sorgen.

När stygnen tas får vi veta vad det var för något men lymfkörtlar mm så fina ut så det värsta det kan vara är en inkapslad infektion eller ofarlig cysta, vi får se.

Att gå kopplad och ha strut är inte roligt enligt Gösta men man får träffa nya bekantskaper vid lekplatsen.

Det blommar för fullt i trädgården fortfarande.

Dillen var full med sniglar så den fick jag ta in på verandan.

Passar på att laga mat och fylla frysen nu när jag måste passa Gösta så han inte kommer åt stygnen, Lidls karréstek med vitlöks och ingefärslag är så fin och god dom har bra kött.

Han är riktigt snygg Sture en utställares drömhund tyvärr är matte helt ointresserad av sådana spektakel.

Hemlig beundrare tänkte jag när jag fick en ros av blomsterbudet men icke det var ett tack från Nybergs för att jag varit med och hjälpt dom bli bättre, som sagt där har Landstinget mycket att lära i frågan om kundkontakt.

Ha en bra vecka och håll tummarna    


 
 
BP

BP

8 september 2019 17:58

Det var "nårgångna" bilder om man säger så. Är verkligen glad att allt verkar ha gått bra och att det var en godartad knöl. Ja, vilken hund gillar gå runt med dumstrut!? Bilden när Gösta stiftar bekantskap med den charmiga gamla träåsnan är helt suverän.
Kul att så många blommor fortfarande blomstrar. Det är bara att njuta:-)
Nu vet jag inte vem Nybergs är, men vilken kundservice att skicka en blomma till dig. Den är du sååååå värd!

http://bp-computerart.blogspot.se

 
violen

violen

11 september 2019 15:22

Stackars Gösta! Hoppas han får en skaplig konvalescenstid och slipper ha ont. Håller tummarna så det inte är någon elak knöl utan att han tillfrisknar och blir en glad hund igen.
Lidls kött har jag aldrig provat, tycker det är svårt att hitta bra kött till rimligt pris.
Nu börjar jag komma igång med min nya dator men vi har vissa samarbetsproblem. Jag får väl kämpa vidare så löser det sig nog!
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Av Monica och Jacob - 30 juni 2023 11:10

Nu ska jag förvåna er med att tala om att jag träffat en riktigt bra och trevlig läkare på Närakuten. Ravindra hette hon och tog sej tid att gå igenom journalen och frågade och förklarade jag blev helt ställd kan jag tala om. Gav mej också ny med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards