Direktlänk till inlägg 26 november 2019

Inte lätt att få något gjort

Av Monica och Jacob - 26 november 2019 09:50

Ibland blir man bara så jävla trött, tänkte få hjälp med mossan på garagetaket och vände mej till ett företag som hyr ut veteraner.

Svaret jag fick efter 8 dagar var detta.

Hej Monica

Vår Veteran ville dessvärre inte ta på sig detta, dels pga att takpannorna såg väldigt sköra ut och därför är det svårt att stå någonstans med en högtryckstvätt.

Möjligen är det bättre att byta ut takpannorna.

Detta är ju långtifrån sköra takpannor och sedan frågar jag mej varför han skulle ha problem behövde han ha rollator med på taket tro HAHA.

Efter ett rakt svar från mej som avslutades med att gör det själv, kvinnor kan så spar vi in dom pengarna.

Är inte ett dugg förvånad över att Öststatarna tagit över byggbranschen, dom jobbar av bara fan men tyvärr har dom inget säkerhetstänk alls.

Det måste vara något speciellt med mej för för andra gången svimmar Coops jultomte när jag gått förbi.

Man frågar sej oroligt om svensken har blivit djurplågare med tanke på allt man hör, våra änder har blivit så skygga helt plötsligt och kommer inte upp på land längre.

Synd vi har slutat mata dom så dom inte ska råka mer illa ut bäst dom får vara misstänksamma.

Även om det är ett riktigt skitväder ser det mysigt ut på Össebyvägen.

Lilla gubben är fortfarande pigg fast knölen växer ohämmat, dags för ett nytt Ultraljud innan Jul men det tar vi hos vår hemveterinär och kommer undan med halva priset.

Ha det bra i gråvädret  


 
 
violen

violen

26 november 2019 18:10

Skönt att inte ha något garagetak!Vår bil står ute året runt, det fungerar bra med hjälp av motorvärmaren! Stackars tomten, redan uttröttad fastän det är flera veckor kvar till jul. Han har väl inte provsmakat glöggen redan?!
Vi har varit och influensavaccinerat oss idag. Massor av folk men det gick fort och smidigt. Här är fortfarande jättetrist väder, grått och disigt. Men nu ska det visst hända något på väderfronten, Hoppas det blir till det bättre.
Skönt att Stig ser ganska pigg ut. Ge honom en kram från mig!
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

 
BP

BP

26 november 2019 20:22

Det var ett konstigt svar angående dina takpannor. Frågan är varför du inte låta mossan vara kvar. Det är ju "inne" sedan några år tillbaka att låter bland annat mossa växa på tal. Är perfekt ur klimatsynpunkt som jag har förstått det.

Hahaha! Jultomtar verkar falla för dig, en efter en;-)

Det där med änderna är konstig. Under sommaren/hösten var det många änder som var uppe på land vid Näsaäng i Näsbypark. Bilden är en höjdare med anden som står upp och verkar skrika nåt.

Även dimma och dugg kan vara fin, åtminstone på din bild.

Håller tummarna för nästa röntgenomgång. Hoppas att cancern hår hållit sig i schack som senast. Annars lär det inte bli en rolig jul för er...

http://bp-computerart.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Av Monica och Jacob - 30 juni 2023 11:10

Nu ska jag förvåna er med att tala om att jag träffat en riktigt bra och trevlig läkare på Närakuten. Ravindra hette hon och tog sej tid att gå igenom journalen och frågade och förklarade jag blev helt ställd kan jag tala om. Gav mej också ny med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards