Direktlänk till inlägg 10 december 2019

Ultraljud

Av Monica och Jacob - 10 december 2019 12:22

I fredags skulle det bli ultraljud men maskinen startade inte utan vi fick åka till Arninge i går istället.

Som tur var tog dom inte betalt för första besöket.

Medan vi väntade på veterinären passade Jacob på att se sej om i lekhörnan, skönt att ha en gubbe som har barnasinnet kvar.

Han är så duktig Gösta   inget lugnande utan han går att lägga på rygg bara morsan är med och pratar lugnande.

Något trycker undan höger njure och bakom knölen går det inte att se om det är en lymfkörtel eller något annat.

Lever njurar och mjälten fri från metastaser i alla fall och vovven är pigg men det börjar nog gå mot the bitter end, usch vad denna sjukdom var jobbig blir nog ingen trevlig jul i år.

När vi väntade på att få komma in skällde en hund hela tiden och Gösta satt sej ner framför mej för att vakta lilla gubben.

Att hitta detta i brevlådan på morgonen gör en glad, vilka underbara grannar vi har.

I morse var det vinter igen, lagom med snö och mycket ljusare ute men det ska visst bli regn senare i veckan.

Jag börjar bli riktigt orolig för Sverige som styrs av en samling galningar med konsekvenstänk som en femåring och ett IQ i ett spann mellan 50-70, det här kommer aldrig att gå bra är så glad att jag aldrig skaffade barn utan min del av släkten på mors sida dör ut med mej.

Har ju bara styv och halvsyskon.

Ha det bra  





 
 
BP

BP

10 december 2019 20:46

Vilket underbart bild på Jacob! Känner faktiskt igen ansiktet, så jag har nog sett honom förut någonstans, och då menar jag inte på din blogg alltså. Har ett riktigt bra minne för ansikten, det är värre med namn;-)

Ja, det är sorgligt med Gösta. På den fina profilbilden ser han ut som om han grät faktiskt. Hoppas verkligen att han klarar några månader till utan att lida.

Så gulligt av grannarna att dela med sig av hembakade "julgodis". Det är ni värda!

Vi fick också lite snö och ishalka på köpet såklart. Icebugs-dags idag. Bra att de finns, annars skulle jag nog hamnat på DS nya Akuten;-)

Politik och religion har jag slutat med att kommentera. Är alldeles för ointresserad, då vi heller inte har några barn. Men en sak är ju ändå ganska logiskt - det är lite svårt (om inte omöjligt) att ignorera och utesluta Sveriges just nu andra största parti. Å trenden i hela Europa är ju tyvärr densamma. Ingen verkar lära sig något från det förflutna, det är nåt jag inte förstår faktiskt...

http://bp-computerart.blogspot.com

 
violen

violen

11 december 2019 14:34

Det är hjärtslitande det här med Gösta! Hoppas han har många bra dagar framför sig trots allt! Vilka gulliga grannar ni har! Inte illa att göra ett sådant fynd i brevlådan.
I går morse hade vi lite snö men den försvann fort. Så nu är det grått, grått igen. Nu är det inte många dagar kvar till vintersolståndet och sedan kan vi se fram emot ljusare tider igen. Det har varit ett förfärligt år med en massa elände.
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards