Direktlänk till inlägg 5 april 2020

Glad överraskning

Av Monica och Jacob - 5 april 2020 09:13

Ibland blir man bara så glad och förvånad.

Det kom en stor försändelse med PostNord och det första jag tänkte var vad är detta jag har ju inte skickat efter något.

Till min förvåning var det från min kusin som jag inte sett på årtionden och innehöll en bok en släktkrönika som han skrivit med massor av bilder från 1862 till 1971.

Fick även ett usb minne med en massa foton på min far.

Min släkt på fars sida försvann i och med skilsmässan från mor, boken innehöll många förklaringar varför det blivit som det blivit bland annat syskon som hatade varandra.

Kan tala om att det var det bästa som hänt mej på flera år.

Förra lördagen vid femtiden

Och sedan söndagen lite deprimerande att vänta en månad till på ljuset.

Sedan kom snön som grädde på moset.

 

Eftersom vi handlar ihop så blir det inga fler besök av oss hos ICA handlaren innan Coronan är över, Jacob kan ju inte bära tungt och jag vill vara med för det är alltid något man glömt skriva upp.

Sedan undrar man om man som barnfamilj ska koppla ungarna utanför affären.

Stor laddning denna gång hela 17 st 100 grammare, butiksmald köttfärs slår allt annat.

Det enda vi bunkrat är hundgodis och hundmat, vore katastrof om det tog slut här hemma.

Svante växer så det knakar blir nog en stor pojke och har som tur är inga likheter med min älskade Gösta.

I går kväll trodde jag datorn lagt av men läste nu på morgonen att Telia haft problem, det hade Comviq i fredags med hela dagen var mobilen död men det har vi inte fått någon förklaring till varför, tur vi har fast telefon eftersom jag behövde ringa ett par samtal.

Novemberkaktusarna blommar igen så tacksamma blommor.

En gammal goding med mina idoler.

https://www.youtube.com/watch?v=88QIYTnOELc

Ha det bra  


 
 
BP

BP

5 april 2020 22:23

Börjar bakifrån: Min novemberkaktus har blommat i stort sett nonstop sedan slutet av oktober. Ibland fick den bara två eller tre nya blommor, ibland cirka 50. Otroligt! Å blommorna är ju så vackra. Synd att de inte doftar...

Vilket trevlig och varm present du fick av din kusin! Vilken omtänksam kille! Alltid roligt att följa ens rötter.

Ni kan ju fortfarande åka till mataffären. Det finns ju kundvagnar. Ni kan ju gå in separat. Först Jacob som går in, så kan du kolla om han har fått med allt. Sedan kan du gå in och "stödköpa". Då behöver Jacob inte bära kassarna utan då lyfter du bara in dom från kundvagnen till bagageluckan. Smart va;-)
Å kan man "surra fast" hundar utanför affären, så går det nog bra med barn också:-)))

Ta inte illa upp, men Svante är faktiskt sötare än Gösta. Så du har rätt, de liknar inte varandra. Å som du säger är det bra för dig att de inte påminner om varandra.

http://bp-computerart.com

 
violen

violen

6 april 2020 15:38

All heder åt din kusin som gjorde dig både överraskad och gläd! Vilken skatt du fick!
Jag delar nog din uppfattning att Svante inte är riktigt lika söt som Gösta. Men det är ju bara bra, det är ju två helt olika hundar.
Jag tycker det går ganska bra att anpassa sig till livet nästan utan sociala kontakter. Vi fyllde på matförrådet i fredags och det var problemfritt. #0 minuters kötid på apoteket var inte så kul men jag stod utanför och väntade så det gick det också. Nästa gång skickar jag efter mina medikamenter.
Ha det gott! Idag skiner solen från en molnfri himmel så mungiporna pekar uppåt.

http://brandholmen.blogspot.se

 
violen

violen

11 april 2020 15:05

Önskar er alla en riktigt skön påskhelg!

http://brandholmen.blogspot.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

26 april 2020 17:50

Vad kul att få en släktbok och usb minne med svar på frågor. Kul när folk bryr sig och tänker på andra. Förstår du blev jätteglad. Att få veta massa om sin far och hans släkt de e information man vill ha. Mina föräldrar höll ihop från unga år och tills pappa dog så där 54 år senare.
De är bara vi två av deras barn (den tredje är som dom) som gått igenom skilsmässor.
Så svårt de blir om man inte klarar allt själv o man inte får komma in tillsammans i affären. Här är markeringa i golvet hur man ska stå i kassan, jag skannar så jag står aldrig där, tycker alla är duktiga och håller avstånd, står någon i en diska o letar om något så väntar man till den flyttat sig. Man går inte fram. Tycker vi sköter oss bra.

Jag har en jättegamla kaktus den blommar i november fram till februari. Den är inte speciell snygg länge (vem är det? ) men den blommar fint och skulle aldrig ha hjärta att slänga ut den. Har säkert haft den i 25 år.

Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards