Direktlänk till inlägg 12 april 2020

Vår

Av Monica och Jacob - 12 april 2020 10:39

När vi flyttade hit fanns det flera igelkottar och massor av paddor nu är paddorna borta och igelkottarna få, man blir riktigt glad när någon kommer på besök.

Denna lilla krabat gick omkring i trädgården.

Med allt elände som varit detta år är det skönt att det nu går mot vår, lite kalla nätter tyvärr man får ta in amplarna varje kväll.

En påskpresent som jag blev riktigt glad över.

Lilleman har vuxit till sej så nu går vi lite längre vändor, härligt att i Coronatider bo så till att livet nästan är som vanligt.

 

Har fyllt frysen med hemlagat, diskmaskinen Sture är bäst när något har fastnat på plåten inga problem där inte och det blir lättare att diska.

Habaneron som jag fick för tre år sedan är i år översållad av blommor, tyvärr trillar väl dom flesta av som vanligt men någon frukt ska det väl bli.

Hoppas ni haft en lugn trevlig Påsk

Ha det bra  



  



 
 
BP

BP

12 april 2020 20:24

Deet var då ett riktigt glatt påskinlägg måste jag säga. Igelkotten är ju sååååå himla söt. Minns att vi ofta hade igelkottar i trädgården när jag var barn, men nu har jag inte sett en igelkott irl på år och dar.
Lilleman växer verkligen fort måste jag säga. Han ser ju nästan vuxen ut - i mina ögon alltså. Hur stor blir han och när når han sin slutliga storlek?
Kan tänka mig att ni känner av restriktionerna betydligt mindre än de som bor i Stockholm. Här på innergården har det aldrig varit så många grillfest, boulespel och kubb som i år. Å de flesta håller faktiskt avstånd här ute, men långtifrån alla.
Ha nu en fortsatt fin påskhelg!

http://bp-computerart.com

 
violen

violen

14 april 2020 09:28

Ja, det är väldigt skönt att bo så att man kan komma ut och röra på sig. Vi har en jättefin promenadväg alldeles utanför vår bostad och där är det ingen trängsel. Vi går där dagligen (nästan) och kan njuta av fin utsikt och frisk luft.
Svante växer fort, kan ser nästan ut som en liten kalv. Igelkottar ser vi sällan här men en och annan hare skuttar runt.
Skönt att påskhelgen är över. Det har varit ensamt utan barnen, det är ju inte samma sak att umgås per telefon som att ses öga mot öga.
Ha det gott och var rädd om dig!

http://brandholmen.blogspot.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

15 april 2020 21:06

Igelkottar på tomten betyder LYCKA! Nog är de gott nu när våren är här.
Fina blommor du fångat på bilder. De händer en hel del i jorden och på växter nu. Vovven växer - de går så fort. Min tjej fyllde 12 förra veckan. Pang o kras vilket kalas :)

Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

18 april 2020 08:29

Igelkottar betyder LYCKA så jag antar att du är extra lycklig som får besök av dem.
Själv ser jag aldrig några här, men jag är lycklig ändå.
Våren o blommorna är härligt, även om denna våren är olika alla tidigare. En vår som vi förmodligen aldrig kommer att glömma , en vår som går till historieboken.
Förstår du blev glad över den vackra påskpresenten. Små presenter i glada färgen är gott att få.

Habaneron visste jag inte vad de var 😊 men Google är bra så nu vet jag. Hoppas du får en stor skörd.

Lilleman han växer ja, de går fort. Min tjej fyllde 12 år förra veckan.

Visst är de gott att bo på landet lite extra i dessa tider. De är guld verkligen o man far inte speciellt illa av att vara i naturen – det är en rikedom.

Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards