Direktlänk till inlägg 26 april 2020

Nya elskåp

Av Monica och Jacob - 26 april 2020 10:50

När alla jobbar hemifrån eller bara är hemma passar Eon på att byta elskåp och fimpar strömmen i 5 timmar.
GRATTIS bra timat men jag måste erkänna att dom gjorde jobbet snabbt ena dan gräva nästa dag koppla om fylla igen, blev förvånad över att alla pratade svenska hör inte till vanligheterna.
Funderade varför Sture låg och småmuppa men sedan såg jag den pyttelilla Chihuahuan som satt i killens knä och bjäbbade.

Undrar om advokaten blivit sjuk tyckte det började ta tid med bouppteckningen så jag ringde inget svar, provade skatteverket och kom fram ganska fort jo då den var färdig och hade skickats för 10 dagar sedan till advokatkontoret.

Har en kopia så jag har beställt tid hos Nordea den 4/5 för att överta hennes konton sedan blir det äntligen ett riktigt avslut på eländet.

Inga oäkta barn dök upp heller utan jag är ensam arvinge, lite svårare kanske med en mor med en far vet man ju aldrig vad som gömmer sej i buskarna.

Åkte till Arninge för att bunkra blev riktigt förvånad när det inte var mycket folk och helt tomt när jag kom till kassan, det jag släpade hem hade kostat en bra summa att få hemkört runt 500 kr roligare kan man ha för dom pengarna.

Och det blir bra träning för mina biceps.

Av förklarliga skäl har Lidl fått hålla mej med tomatplantor och lite annat i år, ligger efter med det mesta efter denna jobbiga vinter/vår

En urvuxen transportbur duger bra som skohylla och ger skydd för vassa valptänder.

Är riktigt nöjd med Svante han lär ser våra rutiner snabbt och har varit rumsren i 14 dagar nu duktig kille för han är ju inte fyra månader än.

Ha det bra  




  

 
 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

26 april 2020 13:45

Hihi nu har jag skrivit inlägg hos dig två gånger o rätt som de är bara försvinner allt.
Nu försöker jag igen.
Smart av Eon att gräva nu, men kanske var de planerat sedan innan de här med hemmajobb började.
De är ju inte lätt att jobba utan ström o internet. Tur de gick fort.

Svante är duktigt o växer fort, hundar blir snabbt vuxna i kroppen men inte i knoppen 😊
Fiffigt med skohylla av hundbur, den bitar man ju inte gärna i. Så ju dessutom redigt bra ut.

Bolaget, kan man få hemleverans från dem. De var som tusan, de tror jag inte vi kan få här.
Men man kan beställa så plockar de ihop vill jag minnas jag sett reklam om.
De har stått en del om att bolaget säljer bra nu, så du hade väl tur då som slapp köer. Jag ska dit i veckan hoppas jag har samma tur.

Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

 
BP

BP

26 april 2020 20:54

Eljobbet var nog planerat sedan länge och då var coronaviruset inte ens påtänkt. Inom elbranschen är det flesta elektriker/ingenjörer fortfarande svenskar, det är inom bygg och anläggning utländsk arbetskraft kommer in.
Bra att allt har ordnat sig med boupptäckningen. Å med lite tur var det lite pengar från den sålda lägenheten kvar på kontot.
Måste säga att vi aldrig köpt så mycket dryck på Systemet. Eller jo, det har vi förstås, men inte på en gång. Är det årsförbrukningen eller;-) Kul att höra på tv att det går utomordentligt bra för Systembolaget just nu. Inte helt otippat faktiskt, men det är ju ändå positivt att det går bra för nåt bolag i dessa tider.
Hundburen som skoställ är genialisk! Helt perfekt och snyggt faktiskt:-)
Bilden på Svante med det stora örat över huvudet är en absolut höjdare, love it!

Svar till Jacob: Stort tack för din kommentar:-) Självklart har jag ätit raggmunk på Östra ett antal gånger. Håller helt med dig - en höjdare. Skulle inte göra en godare raggmunk själv. Men även där bytte jag ut lingon mot löksås;-) Jag gillar rårörda lingon skarpt, men jag har otroligt svårt för att blanda sött med matigt.

http://bp-computerart.blogspot.com

 
violen

violen

28 april 2020 18:10

Svante ser ut som en riktig tuffing, han kommer att bli en stor charmör med tiden. Ni hade tur som fick en så fin hund!
Skönt att det blir klart med bouppteckningen. Det tär på orken att ha lösa trådar hängande när man just inte kan påverka tidsmässigt.
Det var då en rejäl påfyllning i barskåpet, det är läge att bunkra lite för att slippa coronasmitta.
Ha det gott! Idag har vi fått lite regn och det är ganska kyligt. Imorgon är det dags för vårdcentralen igen och sedan blir det en stillsam Valborg.

http://brandholmen.blogspot.se

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards