Direktlänk till inlägg 15 november 2018

Blommande kaktusar

Av Monica och Jacob - 15 november 2018 07:09

Idag ska vi åka till Kista och titta på ny bil vem vet det kanske blir en affär i sådana fall blir det nog den sista.

Landstinget håller stilen undrar vem som blåser dom denna gång, fortfarande tre paket fast lite mindre denna gång.

Själv lyckades jag utan allt för stora problem få ner allt i ett, kanske skulle jag ta anställning i paketeringen HAHA stora pengar att tjäna för dom.

Tre av fyra Novemberkaktusar blommar här hemma, den röda har 25 år på nacken inte illa.

Med allt skit som är på tv nu för tiden är det skönt att det finns korsord som i alla fall inte fördummar en, är ju inte direkt impad av att alla ska betala skatt även dom som inte kan eller vill titta helt åt helvete att alla på äldreboendet som inte har någon behållning alls av tv tittandet ska betala.

Nyhetsbevakningen dom har är ju under all kritik när det tar 14 timmar att komma på att man skjutit ihjäl två i Hallonbergen börjar man ju undra men dom har ju fullt upp med Trump.

Än så länge tar sej gubben upp för stegen för att rensa hängrännorna det är vådan av att vara omgärdad av träd.

Hackspettarna som verkar vara många i år låter sej väl smaka av jordnötterna, förra året var det bara en som var här och åt.

Vår husfluga lever och frodas får se om vi kan släppa ut den till våren.

Mysigt med alla ljus vi kyrkan när man är ute på morgonen, brukar ta ett litet samtal med Beril och alla våra vovvar.

Har märkt att jag mer och mer börjat prata för mej själv men det hör nog till åldern, andra har ju mobilen klistrad vid örat.

Tycker det är ganska tragiskt att man inte kan gå ut med hunden utan att prata eller spela spel många gånger ser man hunden pocka på uppmärksamhet men inte få någon.

Ha det bra   


 
 
BP

BP

15 november 2018 19:21

Vad gäller paketen så kan jag bara säga det jag alltid säger i sådana sammanhang - pappersindustrin vill ju också leva.
Dina och min novemberkaktus levererar. Min röda är 38 år gammal och "is still going strong". Fantastiskt! Tänk om dessa vackra blommor skulle dofta också...
Tycker det är mycket vågat av Jacob att klättra upp på en stege och rensa hängrännorna. Det är riktigt farligt ut. Jag skulle inte våga kan jag säga.
TV-utbudet är verkligen ingen höjdare. Men åtminstone slipper man ju Trump just nu, då Brexit tagit över. Bloggade också om det idag. Tycker att tv4-nyheter håller högre klass än svt:s. De går liksom djupare och avrapporterar inte bara.
Bilden på hackspetten är enastående. Kul med fler i år. Beror kanske på den fina sommaren.

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

18 november 2018 11:05

Nu är jag nyfiken, blev det någon ny bil? Det är alltid spännande att kolla in om man hittar någon som kan passa de behov man har.
Så vackra kaktusar! Jag hade några riktigt rikblommande men de tappade livsgnistan när vi flyttade. Tråkigt! Nu har jag bara orkidéer, ett 40-tal.
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Måndag 6 maj 06:36

Att vara gammal och sjuk i Sverige är ingen höjdare om man inte prioriteras bort helt får man max 5 minuter på sej att berätta hur man mår. Lättakuten på Danderyd har vi dåliga erfarenheter av bägge två, mej skickade man hem med fullt utvecklad lun...

Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards