Direktlänk till inlägg 23 november 2018

Ingen ny bil

Av Monica och Jacob - 23 november 2018 06:48

Ny bil blev det inte när vi väl kom dit var färgen helt olik den på hemsidan och den var så låg att det skulle bli cirkus varje gång vi skulle ta oss i och ur, vem fan vill krypa ur bilen till allmänhetens stora glädje.

Bil två hade hela huven full av stenskott undrar var man kört det var ju nästan nya bilen ???

Hur detta gått till fattar jag inte enfilig rak påfart men det kan bero på mobilen, portalen nerkörd och hela sidan som inte syns på bilden totalförstörd, skroten nästa.

Man ska vara ute i tid nu är jul och nyår räddade, godiset är till hundarna

Kalenderljus är ett måste för mej har haft ett till jul så länge jag kan minnas dom flesta julklappar har däremot gått bort vi provade för två år sedan och det funkar riktigt bra och man slipper mycket av julstressen.

Mat och dryck och ljusstakarna finns kvar det lägger vi nog aldrig av med heller.

Hela gångstigen till klocktornet är förstörd pga masten, många gick sina söndagspromenader här men att köra barnvagn eller trehjuling är bara att glömma nu så onödigt och ingen tar ansvar att återställa det som körts sönder, själv går jag stigen i skogen runt eländet så onödigt.


Hade bestämt mej för att nu får det vara bra eftersom mor ibland är riktigt elak när jag ringer, har riktigt svårt med mitt humör att inte svara upp vilket ju inte gör saken bättre.

Men det kändes inte bra tänk om hon lägger av bara hur skulle det kännas då att man inte orkat med henne.

Hon är ju inte dement men har en skada i frontalloben som styr personligheten efter stroken som gör att hennes personlighet har ändrats, rätt vad det är kan hon fara ut över en och säga att jag bland annat önskar livet ur henne och en massa annat riktigt kränkande saker.

Ja ja sånt är livet

Ha en skön helg   



 
 
Ingen bild

Phia

23 november 2018 08:28

Kalendern är ett måste här också liksom mat o dryck. Tycker det känns härligt att det snart är dags att tända stakar och stjärnor. Har redan provat så att alla lyser. Önskar Er en fin helg.

Monica och Jacob

24 november 2018 04:16

Detsamma

 
BP

BP

23 november 2018 21:00

Vilken bil är ni ute efter? Ni brukar ju ha Mercedes. Vi har också sagt att vår nästa (troligen sista) bil ska vara högre än vår nuvarande Peugeot. Man blir liksom inte vigare med åldern;-)

Ni har bunkrat på bra där. Systembolaget i Arninge skrattar hela vägen till banken. Vi köper alltid i sista sekunden, då är det folktomt i Täby Centrums Systembolag.

Väldigt trist att kommunen alternativt företaget som satt upp masten inte återställer skogsstigen. Det hade inte hänt i Täby kan jag säga.

Trist med din mamma. Det är en balansgång hur man kan och vill bete sig mot personer som fått en "personlighetsförändring". Huvudsaken är tycker jag att du mår bra av det du gör och att du känner att det är rätt.

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

25 november 2018 09:54

Synd att det inte funkade med bilen! Vi har också funderat på en ny men har inte kommit till skott! Har ungefär samma krav som ni, den ska vara lätt att ta sig in och ut ur. Vi kör så lite numera att det knappast är försvarbart att köpa en ny, den får i så fall hamna på nöjeskontot.
Tråkigt med din mor, har en känsla av att det har pågått i flera år och att du känner dig uppgiven. Hoppas du kan hitta en balans i kontakten med henne.
Idag är det ljust och soligt här. Ska passa på att ta en ordentlig långpromenad.
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards