Direktlänk till inlägg 25 december 2018

GOD JUL

Av Monica och Jacob - 25 december 2018 06:42

Idag skulle Ebba   fyllt 14 år och jag kan inte låta bli att tänka på att hade vi fått tag i en riktig veterinär som inte sålt sin själ till riskkapitalet och kunde ta egna beslut hade hon kanske fått uppleva sin 14 års dag.
Aldrig mer Albano och nästan nyutexaminerad veterinär efter två riktiga stolpskott som kostat oss över 7000 kr helt i onödan.

Blev helt ställd först för att sedan bli fly förbannad att bli behandlad som en mupp som inte vet något om hundar fick mej att bara gå därifrån.

Förr kunde man kolla om det var bakterier eller hormoner i flytningarna men nu skulle man ta ultraljud och även om man såg vad som var fel skulle hon inte få behandling utan man skulle kastrera, herre gud hon var ju nästan 14 år.

Fick även en föreläsning om vad som gällde resistenta bakterier penicillin var inte lösningen för det skulle komma tillbaka vid nästa löp, herre gud hur stor är chansen att hon som löpte en gång om året skulle leva och löpa igen vid 15.

Vi hade en lugn julafton och är båda nöjda med julklapparna.

I går morse var vi ner till kyrkan och tände ett ljus för Bertil, saknar honom så ofantligt.

Sedan kom Pernilla och vi tog ett glas glögg och pratade gamla minnen

Även småfåglarna har fått ett julbord, kul nu när snön kom för då börjar det dyka upp fler arter som bland annat domherre och gråsiska.

Ha en fortsatt skön julhelg  


 

 
 
BP

BP

25 december 2018 20:18

Ja, det är verkligen trist och oerhört ledsamt med Ebba. Förstår att du är både arg och ledsen.

Många Aladdin askar ser jag. Antar att de var presenter till Jacob;-)

Så mycket julpynt som du har ställt fram. Å du har då verkligen gröna fingrar med alla blommor. Har absolut inte din talang där;-)

Jättekul med julbord på fågelrestaurangen. Bilderna är suveräna!

Å sista bilden är en höjdare. Så himla roligt. Hade det varit personer på fotot så hade det varit en tvättäkta groupie;-)

Önskar dig och Jacob en fortsatt fin julhelg i det fina och "varma" vädret.

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

27 december 2018 08:33

Ebba en vacker hund. Hade själv en Ebbha en golden som somnade in 12 år gammal för två år sedan. Så tungt när de lämnar en. Extra tungt när de blir som för er.
God fortsättning
Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

27 december 2018 14:03

Förstår att du saknar Ebba! Jag känner med dig! Ni tycks ha haft en mysig jul annars med julklappar och annat som hör julen till!
Önskar dig och Jacob god fortsättning!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 20 mars 11:00

I går var det dags för en spruta i ögat igen, är så glad att jag har råd med detta nu när dom röd-gröna i regionen håller på att slakta hela sjukvården undrar hur länge hjälpmedel i hemmet kommer att vara gratis är väl bara en tidsfråga. Eftersom j...

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards