ett hundliv

Direktlänk till inlägg 11 januari 2019

Lite bra och lite dåligt

Av Monica och Jacob - Fredag 11 jan 15:46

Nu har dom äntligen hittat kärvarna gulsparvarna.

En ny regering har vi kanske fått och den gör mej riktigt deprimerad, arbetsrätten och fri hyressättning bland annat ja var ska det sluta.

Folk går in i väggen till höger och vänster och ingen verkar bry sej, hot och våld på arbetsplatser och i skolor är vardagsmat nu för tiden.

Tur man gjort sitt inte roligt att bli kallad hora, bli stenad eller få raketer skjutna på sej när man gör sitt jobb. En av mina vänner jobbar inte kvällar längre och en annan har sagt upp sej och tjänar 10000 mindre i månaden men det är det värt att slippa ångesten varje gång hon ska till jobbet.

Det här gäller skola och räddningstjänst vad fan har hänt med landet egentligen.

Man skulle vara vovve istället, här ser Gösta ut att önska sej ståöron som schäfrarna, sötgubben

Köpte blinkande halsband åt dom och det funkar att ladda blir lika förvånad varje gång något gör det utan en massa svära.

En riktig benknäckarvinter är det i år inte ens med broddar är man säker, i onsdags skippade vi morgonrundan inte bra varken för morsan eller vovvarna att bryta benen.

Skogschampinjoner och rödlök riktigt mumsigt.

Amaryllisen jag fick till jul får nu sin tredje stängel har aldrig hänt mej förut .

Ha en skön helg   

 
ANNONS
 
BP

BP

Lördag 12 jan 01:28

Helt fantastiska bilder på gulsparvarna! Knivskarpa! Otroligt bra jobbat där!

Fick faktiskt googla den troligen nygamla regeringen. Är alldeles ör ointresserad av politik för att följa alla turer. Löfvén igen då alltså, troligen. Har inga kommenterar här. Kan bara säga att det knappast är en regerings fel att tjejer blir kallade hora och att våldet ökar. Jag skulle säga att det är föräldrarnas uppfostran. Men de har ju knappast tid med sina ungar längre, då de båda jobbar heltid och spenderar resten av sin tid med mobilen eller paddan. Jo Monica, vissa saker var bättre förr. När vi växte upp alltså.

Vi gick ut idag och jag håller helt med dig. Inte ens mina Icebugs var riktigt säkra idag. Men jag är ändå ganska så tacksam att jag inte befinner mig i Österrike med fem meter snö just nu. Eller i snöstormen som BBC rapporterade om. Den i Norge noch Norrland.

Vi har det nog bra ändå här tycker jag:-)

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

Lördag 12 jan 07:54

Fint att fåglarna får o hittar mat. Vi har massor av fåglar som bor här på vår o sommaren, men på vintern finns inga alls, ändå har jag satt ut mat o så, men de har jag slutat med eftersom de inte kommer. Otroligt fina bilder du tagit på gulsparvarna. Jag är dålig på fågel sorter.

Den gången såg inte kul ut, bara is. Ich. Vi har haft en snäll vinter i år. Idag är det 4- de blir lite läskigt när de regnar o så fryser på.

Jag fick också några Amaryllis vid jul, den ena håller på att slå ut nu, följer den med spänning varje dag :) vackra blommor.

Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

 
BP

BP

Lördag 12 jan 18:59

Svar: Japp, vi bor kanske i olika länder. Har precis som du jobbat på mansdominerade arbetsplatser (förutom sista jobbet) under hela mitt liv. Har aldrig råkat ut för varken könsdiskriminering eller sexuella trakasserier. Ordet hora fanns förvisso, men på en tiden gick de på gatan. Har aldrig kallats för det och inte hört det heller annat än som prostituerad.

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

Måndag 14 jan 13:22

Mysigt med gulsparvarna! De är riktigt vackra! Jag har en fågelrestaurang utanför mitt fönster, där är ont om småfåglar men desto fler kajor och skator.Inte så kul men de behöver väl också mat.
Vi fick 3 amaryllisstänglar på julafton och de har klarat sig ända till nu i helgen. Det hade jag inte väntat mig.
Första ögat klart, har tid till det andra i nästa vecka. Idag är det så ljust och soligt att jag håller mig inomhus.
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 9 okt 09:09

Ibland får man bita i det sura äpplet skulle ju aldrig sätta mina fötter och hundarnas tassar på Albano mer.Men dom och Ultuna är dom enda som har onkologer värda namnet, den vi var till i går tog veterinär examen 1985 och är specialist på tumörer ko...

Av Monica och Jacob - Torsdag 3 okt 10:25

Om en hund genomgår kirurgi men inte får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden tre månader. Om han får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden dubbelt så lång sex månader.Hemangiosarkom: har alltid väldigt dålig prognos.Fattar i...

Av Monica och Jacob - Fredag 27 sept 06:17

Stundom känns det rätt ok men sedan slår svårmodet till med full kraft Lilla gubben är i alla fall pigg som en mört Om en vecka får dom rusa runt med varandra igen, när man läser om det Gösta fått blir man inte glad överlevnad 1-3 månader vid bortt...

Av Monica och Jacob - Torsdag 19 sept 12:34

Mammas duktiga kille   inget lugnande vid rtg och ultraljud är så stolt.Inga synliga metastaser i inre organ än så länge tyvärr växer dom till riktigt fort.Nu är det bara att försöka stuva om i huvudet och tänka på annat lättare sagt än gjort men ...

Av Monica och Jacob - Onsdag 18 sept 07:27


Så stannade livet upp helt igen något jag inte oroat mej för blev rena mardrömmen.Gösta    har Hemangiosarkom – aggressiv blodkärlscancer och jag vet varken ut eller in snart känner mej helt tom.Idag ta stygnen och får veta mer, har Googlat ...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se