Direktlänk till inlägg 31 oktober 2019

Däckbyte

Av Monica och Jacob - 31 oktober 2019 15:38

Vinterdäck på i morgon blir det en resa norrut till Edsbro för gravsmyckning, nästa år dags för nya dubbdäck hade tänkt byta i år men vet ju inte om vi ska byta bil och då är det en onödig utgift.

I går var det Elsa ett namn jag har efter mormor och då fick jag ett E i guld och fotvärmare.

Nu för tiden tycker jag Elsa är ett fint namn men när jag var yngre var det pest när man ropade på Elsa hos doktorn eller liknande, heter ju det som första namn.

 

Nu är det dags att mata småfåglarna igen, synd bara att skatorna gör sitt bästa för att förstöra foderkedjorna får sluta med dom och bara ha matare.

Knölen växer som synes men jag har inte ringt Albano än för han är pigg och leker med Sture men jag håller stenkoll på honom så han inte ska hinna få ont eller tackla av.

Om ni bara visste vilken pärs det är.

 

Älskar mina mornar när det luktar höst och alla andra sover, bara jag och tokarna ute.

Ha det bra  

 
 
BP

BP

31 oktober 2019 18:01

Så mycket kör ni ju inte, så dubbdäcken håller nog den här vintern. onödigt att spendera 10 000 kronor när ni ska byta bil.
Vilka fina berlocker du har! korset var i och för sig aningen otippat, men jag gillar hjärtat. Antar att du fick de fina tofflorna och E:et av Jacob. Äkta kärlek det:-) Elsa är ju ett namn som är helt i tiden igen, och har så varit i flera år. Som du säger, idag okej, förr mindre lyckat.
Fantastiskt fina bilder på fåglarna.
Ja, inte kan det vara roligt att se knölen växa för varje dag som går. Men så länge Gösta mår bra tycker jag att du ska "njuta" (fel ord, jag vet) av alla fina promenader och hans bus med Sture. Inte lätt det heller såklart, men du är ju realist och står med både fötterna på jorden. Så du tar det nog "på rätt sätt" (fel uttryck det också, men du vet vad jag menar...).

http://bp-computerart.blogspot.com

 
violen

violen

2 november 2019 10:07

Ja, nu har novembervädret slagit till. Idag är det grått, disigt och trist. Dags att byta däck, ska nog göra det i veckan som kommer. Verkar nästan onödigt att ni köper nya däck om ni funderar på att byta bil.
Skönt att se Gösta i aktion! Förstår att det är jättejobbigt för er men ännu så länge verkar han vara i bra form. Ni får göra bästa möjliga av situationen.
Elsa, vilket fint namn. Nu kommer de "gammaldags" namnen tillbaka och det är ju roligt. Vilka fina presenter du fick!
Trevlig helg!

http://brandholmen.blogspot.se

 
Annette

Annette

5 november 2019 09:32

Hoppas att det ordnar sig med den där knölen, jag vet hur jobbigt det är när ens familjemedlemmar råkar ut för olika saker. Jättefint smycke och väldigt fint namn, helt rätt i tiden. Jag tror att många yngre går och väntar till juldagen, när Disneys film Frost II har premiär, med Elsa i en av rollerna.

http://justnujusthar.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Av Monica och Jacob - 30 juni 2023 11:10

Nu ska jag förvåna er med att tala om att jag träffat en riktigt bra och trevlig läkare på Närakuten. Ravindra hette hon och tog sej tid att gå igenom journalen och frågade och förklarade jag blev helt ställd kan jag tala om. Gav mej också ny med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards