Direktlänk till inlägg 13 mars 2020

Fulltecknad vecka

Av Monica och Jacob - 13 mars 2020 12:37

Trots alla Coronalarm har vi lyckats begrava mor, vi hade en fin liten ceremoni tyvärr som allt annat i dagens läge hade både släkt och vänner förhinder så det var bara Jacob, Svante och jag som var där.

Blev riktigt fint med tygblommorna släng dej i väggen Rappne

Stenen och inskriptionen såg bra ut nu äntligen kan jag andas ut.

Innan vi åkte till kyrkan tog vi henne till Sättraby och huset hon växte upp i låter nog korkat men för mej kändes det bra och nu är det bara sorgen kvar.

Där har man lekt som barn men allt såg lite slitet ut tycker jag, morfar var så noga med målning och att inget skulle stå och skräpa.

Nu har även urnan med Gösta kommit så till helgen ska han strös i fårhagen min älskade lilla hund orkar inte titta på foton på honom för då skär det i hjärtat och tårarna kommer får ge det den tid det tar.

Har även alla foton från mor att gå igenom men det får väntar det också.

Har haft premiär för utespring med Svante och Sture går riktigt bra, lillen lägger sej platt fall när Sture bjuder upp till lek.

Att hitta en Cava i brevlådan på morgonen är ju inte helt fel eller hur och det blommar för fullt i trädgården.

Ha en skön helg   

  


 
 
BP

BP

13 mars 2020 20:42

Mycket begravningar och urnor i det här inlägget, men samtidigt så mycket positivt också med cava och blommor. Dina tygblommor var verkligen fina, de ser ju faktiskt äkta ut. Å då jag inte visste vem Rappne var googlade jag honom. Aldrig hört talas om honom, men nu vet jag.

Är huset du visar din mors barndomshem? Står det öde, eller bor det någon i det? Om det inte är bebott lär det ju förfalla ännu snabbare.

Svante är så himla söt. Jo, detta sagt av mig som ju har lite svårt för hundar för att uttrycka det milt. Ta inte illa upp men han är faktiskt sötare än Gösta var i samma ålder. Kul att Sture verkar ta "nykomlingen" med ro. Men han är ju van vid "juniorer". Vem har döpt Svante? du/ni? Alla dina hundar har så roliga namn. Undantag fina Argos, som inte hade ett svenskt namn.
Önskar dig och Jacob en fin helg, trots coronavirusets härjande...

http://bp-computerart.com

 
violen

violen

14 mars 2020 10:35

En blandning av glädje och sorg hos dig. Hoppas det lättar nu men sorg tar tid att bearbeta. Er lilla valp är helt bedårande, han kommer att bli en kär vän. Gillar hans namn, Svante!
Här är det inte så kul. Går och får såret omlagt varannan dag, tur att jag ar en riktigt bra vårdcentral. Såret läker men det tar sin tid.Jag fyllde år häromdagen och då blev det lite bubbelvin.
Önskar er en riktigt lugn och skön helg! Stor kram!

http://brandholmen.blogspot.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

17 mars 2020 15:26

Sorg o glädje o skönt att få allt gjort. Ledsamt med Gösta, jag har min Ebbhas urna kvar här hemma, Tänkte att de kan få följa med när vi går iväg mot regnbågen, så är vi tillsammans för evigt.
Fint hus, står de tomt tros eller kanske något ni måste ta tag i nu när mor är borta. Du dricka o små söta kort är inte helt fel att få utanför dörren.
Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Söndag 6 juni 15:21

Då var det dags igen tiden går fort. Har varit lite jobbigt en tid inflammationen i ansiktet kom tillbaka så även UVI:n efter penicillinkuren. Nervtrådarna funkar inte som dom ska och jag har fått fel på gula fläcken på båda ögonen. Det ena en ...

Av Monica och Jacob - Söndag 21 feb 10:38

Hej mina vänner om jag nu har några kvar man bloggar ju inte ihjäl sej direkt.           Så kom då snön och det blev dags att bygga lite muskler igen, hundarna till skillnad från morsan älskar den och blir som galna   Den ...

Av Monica och Jacob - 11 december 2020 16:09

Dags att skriva några rader igen. Sjukhus igen bakterieinfektion i hela ansiktet 4 påsar penicillindropp och 3 veckor tabletter, hoppas nu att det är borta. Undrar var all skit kommer ifrån, två gånger till husläkarjouren i Täby ett riktigt bra s...

Av Monica och Jacob - 9 november 2020 09:36

Obama startade tre nya krig fattar inte hur han kunde få fredspriset med tanke på att under hans tid eskalerade flyktingvågen. Kennedy riktigt läcker men han och Clinton hade kardborreband i kalsongerna. Alla tre Demokrater får se om Biden startar ...

Av Monica och Jacob - 1 oktober 2020 06:40

Inte roligt efter uppföljningsröntgen av lungorna såg man att det fortfarande var stråk på vänster lunga vad det var var det ingen som visste. Nu fodrades en datortomografi för att säkerställa det. Ny remiss sedan tog det stopp, pga av som jag tr...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se