ett hundliv

Alla inlägg under december 2009

Av Monica och Jacob - 5 december 2009 05:49

Fattar fortfarande inte hur det gick till, idioter som ställer refuger med kullersten ivägen där jag ska köra. Och hur jag enbart lyckades köra bort extraljuset i spoilern utan att skada spoilern är en gåta som inte ens Jacob kan lösa. Sedan fick man som vanligt när man gjort bort sej höra en massa gulliga pikar några veckor, men som sagt jag har inte lyckats med att skada någon bil senan 86 när jag vände bilen upp och ner i Hedemora så det är ju inte mycket att gagga om. Mest oroad var jag för Argos som fick åka berg och dalbana i buren men han har inte tagit någon skada mammas kille. Har tyvärr inga bilder på eländet, skulle ju ha tagit en när hela insatsen hängde som en sladdlampa nedanför spoilen. Som om inte det var nog så såg ett gäng med vägarbetare eländet, tur för dom att dom höll käft men man såg ju i deras ögon kärringar kör bättre än höns uttrycket.Tilläggas bör att det inte blev några skador på lampinsatsen heller utan bara att skruva fast den igen, helt ofattbart som sagt var men man ska väl ha tur någon gång.

En levande död det är jag det, äter man mycket salt lever man tydligen efter alla rön på lånad tid.Jag fullkomligt älskar salt,godis, gurka, oliver mm. Fick jag inte salta som jag ville på maten kunde jag lika gärna sluta äta. Måste vara ett unikum även i detta fall, har alltid haft extremt lågt blodtryck med andra ord min kropp har gått på sparlåga.Nu är det dax att lägga sej i hårdträning inför julen, snäll och fjäskigså man mår illa ska man vara för att tomten ska komma. I morgon ska dom första klapparna inhandlas för i år ska det inte bli i sista stund.

  

Ha det bra/Monica    

ANNONS
Av Monica och Jacob - 4 december 2009 06:27

Sitter här och har såååå ont i munnen efter tandläkarbesöket igår, har full förståelse för dom som har tandläkarskräck hade jag haft det skulle jag aldrig gått tillbaka efter förra vändan. Tänk man får betala flera tusen för att bli torterad, men man får ju vara glad att man har råd med det.Den nya reformen som borgarna införde har konstigt nog besparat mej flera tusen faktiskt, så det är bäst att passa på medans den gäller.

Nu är det snart 3 år sedan jag slutade röka, inte fan har jag märkt av alla dom fördelar förutom den ekonomiska som det skulle ge.Inte blev man lång mörk och vacker heller, men midjemåttet har ökat tyvärr.

Kan någon begripa denna centralisering av sjukvården, vi norr om stan har snart ingenting mer än BB kvar på Danderyd. Nej det var väl att ta i men det gäller att ha rätt sorts sjukdom för att det inte ska ta en hel arbetsdag i anspråk att gå till doktorn. Nu undrar man kanske varför inte ta bilen, jo på dom flesta ställen finns det ingen ledig ruta utan man får cirkulera omkring ett bra tag och vänta på att någon ska åka. Sedan blir man ruinerad av p-avgiften och har man riktig otur så sitter det en p-bot på rutan när man är färdig + att man ska betala trängselskatt. Det vore det roligt om man fick något svar på vad undersökningarna visade också, men det verkar sitta långt inne 

Det var dagens gnäll.  

Några som tack och lov har nära till doktor och sjukhus 

 http://www.youtube.com/watch?v=7igctwcRtWM STOR MINNESLUCKA  

Ha det/Monica o Jacob

ANNONS
Av Monica och Jacob - 2 december 2009 10:45

Män i Västra Götaland får dyrare hörapparater än kvinnor, och även två hörapparater direkt. Nu ska orsakerna till orättvisorna utredas.
– Vi vill ju inte blunda för att redovisningen visar en könsskillnad, säger Milijana Lundberg, audionom på Södra Älvsborgs sjukhus, som håller i utredningen.


Jacob har redan luskat ut varför, jo förstår ni kvinnorna snackar så mycket så männens måste vara dyrare för att hålla  Och det behövs två för dom (kvinnorna) snackar sönder en i månaden.


Här om dagen fick vi post igen som skulle till en helt annan adress, problemet var att det var citymail som delade ut den. Vad gör man med den, kan man lägga den på postens brevlåda. Eftersom jag gjort bort mej hos brevbäraren,skickade jag ut Jacob för att fråga honom. Han var bussig nog att ta med den till rätt adress. Kanske ska förklara varför jag ligger på minus hos postverket. Det är nu några år sedan, vi satt vid köksbordet och fikade när posten kom. Inte mer med det, men när han skulle åka efter att han lagt posten i brevlådan cyklade han på en pinne som låg mitt i gatan. Kan ju förstå att han blev irriterad  , men det han gjorde sedan fick mej att gå i taket   lindrigt sagt. Han tar upp pinnen som är full med snö, vänder om och trycker ner den i våran brevlåda.Den här gången hann inte Jacob stoppa mej, ut som ett jehu, svart i ansiktet och med död i blicken. Han såg lindrigt sagt förvånad ut när jag kom utfarande och frågade om han var helt bombad. Efter några väl valda ord, lovade jag honom att om han gjorde om det igen skulle jag personligen stoppa upp pinnen i arselet på honom   När jag kommer in med posten som är blöt och smutsig   sitter Jacob som ett frågetecken, vad hände tur att han är härdad den mannen.Till saken hör att det inte var våra hundar som lagt pinnen mitt i gatan, är väldigt noga med att plocka bort efter dom. Detta hände för x-antal år sedan men han hälsar fortfarande inte på mej, ja ja det överlever jag nog.

  

Respekt har man för dom, hu vad dom fräste åt hundarna.

Ha det  

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se