ett hundliv

Alla inlägg under december 2009

Av Monica och Jacob - 13 december 2009 04:55

                                         


Svenska män är latast i världen har man konstaterat, det skriver jag inte under på hemma har vi alltid hjälpts åt. Men det är klart om man som kvinna anser att gubben inte kan hjälpa till hemma så blir det nog lätt så, känner kvinnor som inte skulle släppa loss gubben i hemmet fattar inte varför. Jacob är riktigt söt när han har sina Gretadagar med dammsugare och skurborste.


Konstigt är det att bruksfolk har sådana problem med VV, nästan allt skitsnack man läser kommer från det hållet och inte utställningshållet. En schäfer är en schäfer oavsett om den ser ut som en räkstjärt eller sågbock och som jag sagt tidigare det finns köpare till bägge modeller.Själv föredrar jag den lugnare modellen , mest för att dom är lättare att träna och det är lättare att stressa upp en hund än stressa ner den har jag upptäckt genom åren.Visst gillar jag Argos o Signe men ibland kan det bli jobbigt med skador och fullt ös medvetslös, skillnaden mellan att spåra med dom och Ebba är som natt och dag.Ebbaär lugn och metodisk och gör inget hafsjobb, samma gäller Kajsa fast henne är det lite mer fart över, ett mellanting så att säga. A o S är så snabba att det lätt blir onödiga slarvfel, dom är mer åt belgarhållet tanke och handling i ett.

  

Och här har jag gått till tandläkaren   och betalat en massa pengar,undrar om det funkar med en ung kille också.

Ha en skön Luciadag  Monica

ANNONS
Av Monica och Jacob - 12 december 2009 05:49

I våras kom Jacob hem efter att ha varit och handlat på Lidl, i kassen låg en blomkruka med liljor som var på väg att slå ut. Gulligt tänkte jag han har köpt en blomma till mej, snacka om att få lång näsa den är min sa han jag fick den av dom i affären. Que sa jag??? jo dom sa att jag var så trevlig och aldrig grinig så dom tyckte att jag skulle ha en blomma, man kan ju tro att han försökte lura mej men så var det inte. Fin blomma var det och något sådant skulle inte jag råka ut för möjligen under vapenhot, ja kul är det i alla fall.


Läste hemsidan som bostadsrättsföreningen där vi bodde förut har, ja vad en del ungar  har i skallen nu för tiden vet i sjutton. Man hade rullat in ett däck i långa gången på övre källarplan och satt eld på det, hela trapphuset fylldes av tjock svart rök. Gulligt det kostade föreningen ett par hundra tusen att sanera, så man kanske inte ska klaga på Piff och Puff här ute.


Var hos lilla mor igår för att skriva betalorder och hjälpa henne med lite saker hon inte klarar själv,Argos fick väl sitt livs chock. Gick ju som vanligt och dammsög golvet och hittade ett litet korn så klart, vad han inte viste var att lilla mor råkat tappa en burk med kryddpepparkorn och missat ett eller fler när hon sopade. Tror inte att han gillade dom av minen att döma.så går det när man är glupsk.

  

Söt men glupsk  

  

Att inhandla inför sommaren, ni får det garanterat flug och myggfritt i sovrummet  Ett uppslag för er som undrar vad man ska med en man till.

Ps Den är luktfri i nio fall av tio,men man kan ju få en defekt om man har otur  HIHI.

Ha det bra/Monica o Jacob  ANNONS
Av Monica och Jacob - 11 december 2009 05:36

Läste att man vill gå över till att värma våra hus med gas, ja inte vårt i alla fall. Bygger man en gasledning här i närheten sticker jag, sedan är det väl ingen strålande idé att sätta sej i knät på Ryssen. Gas var ju vanligt förr i tiden, glömmer aldrig den morgonen som en tjej fick för sej att ta livet av sej några kvarter bort. Där satt man intet ont anande och målade lilla ögat klockan halv tre på morgonen när det small av bara h-vete som Dynamit Harry skulle säga. Hoppa högt är väl bara förordet, mascaran åt ett håll och borsten i ögat ajajaj, som tur var höll fönstren på vår kåk men många andra fick glas i hela lyan.För min del slutade det på akuten med förklistrar öga, men som tur var var läkaren en riktig hunk så det blev lite plåster på såren. Tjejen som var olyckligt kär och som jag sett några gånger på puben dog, och ett flertal grannar fick söka läkarhjälp. Nej snälla politiker ingen gas i våra hem tack.


Lite orolig blir man av att läsa att dom rödgröna ska vinna valet, inte för att jag någonsin varit borgare utan för att vi ska ha råd att bo kvar i huset. Hur man tänker när man vill beskatta folk från deras hem fattar jag inte.Man har ju oturen att bo i närheten av Fjollträsk där huspriserna trissats upp på ett horribelt sätt, och med det taxeringsvärdet som huset har nu kommer Ohlys   förslag på förmögenhetsskatt att fördyra boendet med tusentals kronor varje månad. Nej tydligen ska en sketen arbetare inte ha råd att bo i hus här, utan tvingas in i statarlängorna igen.Vi är faktiskt ganska många som sitter i den sitsen och bävar för att dom röda ska komma tillbaka med sin förmögenhetsskatt på boendet. Vem har lust att vara så solidarisk så att han åker ut ur sitt hem  inte vi i alla fall.

  

Men snart kommer tomten,kanske han har med sej en trisslott med vinst så man har råd att bo kvar några år till  

Ha det bra/Monica o JacobAv Monica och Jacob - 10 december 2009 05:04

 
En liten gåta
 
 
 
 
  Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna.
 
  Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig.
 
  Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt.
 
 
 
  En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en
 
  slingrande väg. Plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som hade fått
 
  punktering.
 
  Det var jultomten med säcken full av presenter.
 
  Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka
 
  med dem, så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de
 
  snart dela ut presenterna.
 
  Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.
 
 
 
  Bara en av de tre överlevde. Vem?
 
  (Tänk först och titta sen på svaret nedan)
 
 
 
 Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
 
  Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.
 
  Alla vet att jultomten inte existerar...
 
 
 
  .....och vad kan man säga om de perfekta männen!!
 
 
 
  För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.
 
 
Bonus för män:
 
Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen,
 
  så betyder det att kvinnan körde.
 
  Det förklarar olyckan.
 
 
 
 
  Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar
 
  det att:
 
  Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda
 
En finsk adventskalender,männens favorit  
Ha det bra/Jacob o Monica 

Av Monica och Jacob - 9 december 2009 05:44

Detta regn, tur att huset ligger högt annars hade man väl fått haft gummistövlar på sej inomhus    Sambons besök hos tandläkaren gör att man får smyga omkring lite och med tanke på att hon blev utesluten ur Blåvingarna är det bäst att vara snäll  

Kanske skulle baka en liten kaka åt henne.


 Fruktkaka i avdent.


 1 dl socker
 4 ägg
 2 dl torkad frukt
 1 tsk salt
 1 dl farinsocker
 4 msk citronsaft
 Nötter
 2 liter whiskey


 Ta fram en mellanstor
 skål. Kolla whiskeyn genom att smaka.


 Häll whiskey i ett
 decilitermått och drick. Upprepa.
 Sätt på elvispen.
 Smaka återigen på whiskeyn om den
 fortfarande
 håller kvaliteten.


 Blanda 1 dl smör i en
 stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.


 Kolla om whiskeyn
 fortfarande är god, drick en kopp.
 Schtäng av
 elvischpen. Knäck två hönor och schläng i schkålen,
 med all torkad fjukt……


 Schätt på elvischpen
 igen……
 Om den fjuktade torken
 fastna i schkålen, vrid loss den med
 en muvschrejsel. Schmaka sen om whiskeyn
 fortfarande är god.


 Schen schka du schila
 2 dl schlat, eller nåt sånt. De é inte schå
 noga.
 Kolla wischkyn. Schila chitronen å lägg till en
 mat….sched…. osså socker, eller
 nåt, äsch…. va fan…


 Schmörj ugnen. Vrid
 kakformen på 220 grader, glöm ej att
 schtänga elvischpen.


 Schläng ut schkålen genom fönschtret
 och… schå kolla sen
 whischkyn.
 Gå å lägg dig….
 Vem fan vill ha fjuktkaka…..?

  

Bäst att vara snäll så här innan Jul, vem vet vad tomten tar sej till med.

Ha det bra i regnet/Jacob   


Av Monica och Jacob - 8 december 2009 05:52

Ännu ett ålderstecken eller, tar fram dammsugaren ställer ner den på golvet och vrider på dimmern på väggen för takbelysningen och undrar varför s-draken inte startar den har en liknande startknapp ska jag kanske tillägga men i alla fall. Ja det är tragiskt hur det blir när man har tankarna på annat håll, kan tydligen inte längre tänka och dammsuga samtidigt.

Har kommit på att jag nog också kommit in i den här no-bull-shit-time-åldern, dvs man slutar ljuga göra sej till och bry sej om vad andra tycker Måste säga att det är ganska skönt att slänga alla hämningar och leva livet Såg i tidningen i går ett par lookalike som var otäckt lika Beckhams, Jacob föreslog att vi skulle slå oss på det vi också. Frågan är som vilka Humle och Dumle eller August och Lotta.  

  

Den senaste bilden på Elin o Tiger W, så kan det gå när man har kardborrband i kallingarna  

     

Spikmattan är ute detta är årets julklapp.

Ha det/Monica o Jacob    

Av Monica och Jacob - 7 december 2009 05:43

I morse var mailen full med spam igen  Do you feel insecure about your penis size är det första man ser. Eftersom man får så många mail om mannens organ måste det nog vara ett gigantiskt problem det där med storleken.Eller vill alla vara utrustade som en häst tro ja man får vara glad att man är född kvinna.

Läste på Blocket igår om en hundstackare som skulle säljas, den var född 090801 och ska nu säljas pga utlandsflytt. Hallå har man ingen framförhållning alls, köpa hund och sedan komma på att man ska flytta dagens tistel.Med facit i hand så har vi haft tur med våra valpar, men med 3 kullar på 13 år har vi ju inte någon överproduktion direkt.

Koppelåkarna har julafton på tågen nu, idioter fattar inte vad dom tänker med. För något år sedan stod en kille för långt åt sidan mellan vagnarna och i en kurva klämdes hans huvud ihop när vagnarna gick ihop. Kul för kompisen han hade med sej, men han kommer ju garanterat aldrig att åka mellan vagnarna något mer efter att ha sett det han fick se, dvs se sin kompis dö på det viset.Man blir ju förbannad över människans dumhet, har man ingen självbevarelsedrift som det svänger, låter och gungar i tunnlarna är det ju knappt att man kan stå still inne i vagnarna än mindre då utanför.

  

Grannsämja på hög nivå.                               Lånad av Argalappen.se                  

  

Undrar om han har smygtittat på Hitchcocks fåglarna tro, han ser lite misstänksam ut  

Ha det/Monica

Av Monica och Jacob - 6 december 2009 05:26

                                           

DET ÄR UNDERBART ATT VARA MAN...


En femdagars semester innebär en liten, nätt övernattningsväska.


Ett telefonsamtal tar i genomsnitt 30 sekunder.


Köer till herrtoaletten förekommer inte.


Alla ens orgasmer är äkta.


Du behöver inte bära runt på en väska med saker du i realiteten inte har någon nytta av.


Du kan gå på toaletten själv och behöver inte tre personer som skall följa med och stötta dig.


Du kan vara duschad och färdig på 2 minuter.


Genom att samla all disk och göra en kraftansträngning en gång var tredje vecka sparar du både tid och pengar.


Förberedelserna inför ditt eget bröllop ordnar sig utan din egen inblandning.


Om någon glömmer att bjuda dig till någonting betyder det att de glömt att bjuda dig; Inte att de hatar dig och de kan dessutom fortfarande vara dina vänner.


Du behöver inte raka dig nedanför halsen.


Inga av dina arbetskamrater kan få dig att gråta.


Du behöver inte krypa upp och lägga dig mot ett hårigt arsle i sängen
varje kväll.


Ingen höjer på ögonbrynen eller tar notis om att du är 37 och fortfarande singel. Det är inte ens någon som tycker att du måste vara underlig.


Du kan skriva ditt namn i snön.


Du har ingen biologisk klocka som tickar.


Lite blommor fixar alla problem.


När man fönstershoppar kommer man verkligen hem med ett fönster,


Du behöver inte städa hela huset för att någon skall komma och läsa av
elen.


Du känner aldrig något överhängande behov att stoppa en kompis som skall gå med någon hem för ett "one-night-stand". Tvärt om hjälper du honom och uppmuntrar honom.


Din bilmekaniker ljuger inte för dig.


Du skiter i att ingen märkt att du klippt dig.


Du kan titta på TV med en kompis i flera timmar utan att säga ett ord och ändå inte behöva oroa dig om huruvida han är sur på dig.


Hela världen är din personliga pissoar.


Ett humör oavsett vecka.


Samma jobb, mer betalt


Grått hår och rynkor ger dig karaktär och personlighet


Fjärrkontrollen kommer aldrig att tillhöra någon annan än just dig.


För att slippa sjukdomar behöver du inte sitta på huk 20 cm ovanför ringen när du går på en offentlig toalett.


Människor tittar dig i ögonen och inte på din bröstkorg när du pratar
med dem.


Du har ett normalt och hälsosamt förhållande till din mor.


Om du glömmer att ringa en vän som du lovat ringa kommer inte dina andra vänner att försöka ta reda på vad du har emot honom.


En vacker dag kommer du att bli gubbsjuk - och du ser fram emot det!


Du måste inte komma ihåg allas födelsedagar och bröllopsdagar,


Livet går vidare, även om man inte har rena lakan.


Att ha ölmage är ett utmärkt skäl till att bära T-shirt.

Ha en skön andra Advent,snart kommer tomten /Jacob  

 

 

 

 

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se